fredag 25 november 2011

VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD!

Semlan, fransk bulldogg 8 månader och matte Eva, betydligt äldre, det är vi det. Vi har en passion för papper, färger och kreativa ting i överflöd. Matte skapar och Semlan tuggar, precis så brukar det vara.
Vi tänkte visa er vår lilla värld, hur vi gör för att få vardagen lite trevligare. Men först måste vi backa lite i tiden, till en vacker dag sommaren 2010. Händelsen utspelar sig i en helt vanlig bokhandel dit Eva öppnat  dörren, och tagit ett kliv över tröskeln, för att köpa en present. Väl därinne finns ett hörn med ett eldorado av färgsprakande papper, stickers, färger, dekorationer och allt man kan önska sig om man vill prova att klippa, klistra och SKAPA.
Sen den dagen är ingenting längre sig likt. Eva kallar scrapbooking för bildkonst eftersom alla vi utövare skapar fram de mest fantastiska alster. Eva börjar allt mer att kombinera sin scrapbooking med influenser från dockskåpsvärlden. Mixed media brukar det visst kallas.
Den sommardagen var Semlan inte ens påtänkt och hennes mamma hade inte rest till Norge än för sitt
amorösa äventyr med Fantomen, Semlans pappa. Men snart så......15 mars 2011 föddes 5 minifrallor av den tåliga och ömsinta mamman Izzy. Pappa Fantomen lyckligt ovetande hemma i Norge. 8 veckor senare reste Semlan till sitt blivande hem och sen den dagen är verkligen ingenting längre sig likt.
Varen hälsad
Semlan & Matte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar